16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 17 листопада 2021

    На території Володимир-Волинського району продовжують проводити моніторингові перевірки на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки. Відтак 17 листопада працівники Володимир-Волинської райдержадміністрації та працівники поліції спільно з представниками Володимир-Волинського районного управління головного управління держпродспоживслужби у Волинській області перевірили місцевий продовольчий ринок та мережеві магазини такі як: «Eva» та «Салют», що розташовані на території Володимир-Волинської територіальної громади.

    16 листопада працівники поліції та Держпродспоживслужби Локачинської територіальної громади Володимир-Волинського району продовжують проводити спільні рейди на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки. Об’єктами моніторингової перевірки стали продуктовий магазин села Бубнів, де не зафіксовано жодних порушень, проте в магазині підприємця Вавринович в цьому ж селі Бубнів складений протокол щодо відсутності антисептиків.

    Триває подача заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2021». Конкурс – щорічний захід, заснований ВБО «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Детальніше за посиланням:  https://blagoukraine.org/

    Наприкінці жовтня у Києві відбувся Національний форум «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні». Основна мета цього заходу – підтримати впровадження вакцинації від COVID-19, зосередженої на пріоритетних групах, як-от літні люди та медичні працівники в Україні. Відео з форуму за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7g7icEAMaG0

    Телефонувати сотням мешканців району щодня доводиться персоналу центрів первинної меддопомоги: запрошення на другу дозу вакцинації, повідомлення про результати ПЛР-тестів, консультації щодо прийому сімейних лікарів та запис на відвідування лікаря, ведення статистики. Це частина непомітної, але дуже важливої роботи. Так, лише за 16 листопада медики та інші відповідальні за вакцинацію працівники зв’язались із 1143 мешканцями району для того, аби запросити на отримання другої дози вакцини до пунктів щеплень та центрів масової вакцинації.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua