17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 06 березня 2023
    Понеділок, 06 березня 2023 18:00

    Найщиріші вітання ювілярові

    Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач разом зі своїм першим заступником Віктором Фіщуком привітали із 65-річним ювілеєм начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства РДА  Анатолія Матвіюка. Вони вручили ювілярові квіти, подяку за плідну багаторічну працю й активну державницьку позицію, побажали здоров’я, родинного тепла і радісних днів під переможним мирним небом. Зважаючи на професіоналізм та високу відповідальність посадовця, керівники райвійськадміністрації підписали з ним контракт, відповідно до якого він працюватиме в РДА і надалі.  

    В області триває робота з продажу об’єктів малої приватизації. У березні управлінням забезпечення реалізації повноважень у Волинській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях заплановано проведення п’яти онлайн-аукціонів.

    Понеділок, 06 березня 2023 13:13

    Цьогоріч 8 березня – робочий день

    Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України запустила у «Дії» опитування «Залишаємо 8 березня вихідним в Україні чи робимо робочим днем?». Їх врахують у Парламенті перед ухваленням законопроєкту щодо встановлення святкових днів після перемоги. На сьогодні ж, згідно із законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», усі вихідні скасовано, допоки діє воєнний стан.

    З другої декади лютого в області тривають роботи із підживлення посівів озимого ріпаку, в основному сульфатом амонію. Також аграрії приступили до підживлення озимих зернових культур, а окремими господарствами – вже завершено перше підживлення озимини.

    Понеділок, 06 березня 2023 11:09

    Український спадок — в кожен пост!

    З нагоди відзначення 15-ї річниці ратифікації Україною Конвенції ЮНЕСКО про охорону нематеріальної культурної спадщини 2003 року Міністерство культури та інформаційної політики України запускає флешмоб. Нематеріальна спадщина України — унікальна та неповторна. Саме тому її про неї потрібно знати. Публікуйте фото української нематеріальної спадщини — свого регіону або улюбленого об’єкту.

    4 березня у Львові відбувся Конргес місцевих та регіональних влад за участю Президента України Володимира Зеленського. У відеоселекторному режимі до засідання долучились начальник РВА Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, голови міських, селищних та сільських рад району. Основні акценти Президента: нині держава повертає людям усе необхідне для життя: транспорт, зв’язок, соціальні виплати, медичне обслуговування, постачання електрики, води, а також відновлює інфраструктуру. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua