Версія для друку
Понеділок, 15 травня 2017 14:52

У територіальному центрі соціального обслуговування відзначили День матері

У виконанні аматорського колективу  «Берегиня» прозвучали віршовані вітання та пісні про матір. Ведуча, соціальний працівник Інна Залевська, зачитала слова з вірша нашої слухачки університету  Лідїї Козак, у якому влучно сказано:

Шануйте жінку – берегиню роду!

Долю планети я би їй віддав,

І був би спокій на Землі народам,

Бо жінка-мати дбає про дітей.

І їй не байдуже, яка доля дитини,

Хай сльози радості бринять з її очей -

Вона одвічний оберіг людини.

Від адміністрації територіального центру з нагоди Дня матері до учасників та гостей свята звернулася директор Любов Столярчук, яка подякувала учасникам аматорському колективу за активну участь у культурно-масових заходах та привітала присутніх жінок зі святом. Побажала міцного здоров’я, поваги від людей та всіляких гараздів, наголосила на потребі і користі таких заходів для людей поважного віку.

Концертна програма до Дня матері 14 травня також відбулася у будинку культури м. Устилуг. Її підготували активні студенти університету ІІІ віку факультету прикладного мистецтва. Пісні про жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі лунали зі сцени у виконанні аматорського колективу «Сузір’я».

А на передодні, 12 травня, у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання с.Льотниче проведено  День "відкритих дверей», де гості мали можливість переглянути виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва мешканців  відділення.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома

 Людмила Широчук

Переглядів 2491

Галерея зображень