Версія для друку
Вівторок, 06 червня 2017 14:08

Привітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із нагоди Дня журналіста

Журналісти – майстри слова, які великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію. Саме завдяки Вам мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну та правдиву інформацію, а Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої держави. На Вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно робити свою справу на благо народу та усієї України.

Дякую Вам, шановні журналісти, за професіоналізм, громадянську позицію, гостре слово, самовіддану роботу, за ваші гарячі серця і розуміння своєї відповідальності.

Нехай і надалі Ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а повсякденна, наполеглива праця здобуде широке визнання і шану великої армії читачів й шанувальників Вашого таланту.

У цей святковий для Вас день бажаю великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 2421