Версія для друку
П'ятниця, 16 липня 2021 11:11

На нараді з перевізниками домовились про співпрацю

16 липня голова райдержадміністрації Юрій Лобач та його перший заступник Віктор Сапожніков провели робочу нараду із підприємцями-перевізниками, які здійснюють свою діяльність на території району. Зустріч була викликана проблемою, розв’язати яку у своєму зверненні до РДА просила начальниця Володимир-Волинського міськрайонного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у Волинській області Тетяна Скіць. «В установі, що займається соціалізацією осіб, засуджених до відбування покарань без позбавлення волі, та тих, які повернулись із місць позбавлення волі, нині працює усього четверо осіб. Часто вони провадять моніторинг стану проживання, працевлаштування та відновлення соціальних зв’язків засуджених у населених пунктах усього великого Володимир-Волинського району, куди змушені добиратись громадським транспортом. Саме тому просимо вашого сприяння у забезпеченні цієї категорії службовців безоплатним проїздом до та з місць виконання ними їхніх посадових обов’язків», - звернувся до перевізників  голова РДА. Він також зазначив, що ідентифікувати працівників служби пробації водії можуть за посвідченням та уніформою, а надавати право безкоштовного проїзду слід у робочий час.

Власники автотранспортних підприємств погодились на ці умови, втім, підприємець Ігор Павловський вніс пропозицію: розробити для працівників служби спеціальні посвідчення, на яких погодження на безоплатний проїзд поставлять перевізники, скріпивши його своїми печатками. Відтак, навіть підмінні чи нові водії бачитимуть документ, виданий підприємцем, та не вимагатимуть оплати за проїзд. Його підтримали перевізники Михайло Тищук і Вадим Шуба, присутні на зустрічі. А в телефонному режимі свою згоду на це також надали підприємець Олександр Процик і директор АТП Володимир Дячук.

Голова РДА Юрій Лобач подякував перевізникам за розуміння і підтримку у цьому питанні, а також принагідно зауважив, що оскільки значними темпами «Великого будівництва» за останні два роки вдалось оновити чимало автошляхів, а завдяки реформі з децентралізації з’явились кошти і на місцеві дороги, практично зникли такі явища, як відмова перевізників здійснювати рейси за напрямками, де раніше неможливо було проїхати. Також усі учасники зустрічі підтвердили наміри подальшої співпраці.

Переглядів 5442

Галерея зображень