Версія для друку
Четвер, 29 липня 2021 17:12

Інспектування роботи центрів масової вакцинації району

29 липня заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук та заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук  провели інспектування роботи центрів масової вакцинації Володимир-Волинського району, що знаходяться у м.Володимир-Волинський вул. Павлова,20 та м. Нововолинськ пр. Дружби, 19. Варто нагадати, що на сьогоднішній день  щеплення є безкоштовні та не потребують попереднього запису. Кожен, незалежно від віку і професії, може отримати вакцину у найближчому пункті вакцинації.

Як зазначила Людмила Тимощук  інформаційний супровід населення про необхідність щеплення, а також – доступність послуги, наявність вакцини і чіткі пояснення щодо місцезнаходження центру/кабінету, відповідальність та послідовність медпрацівників,  є  основним важілем вакцинальної кампанії.

Посадовиця особисто поспілкувалася з охочими провакцинуватись та з керівниками медичних закладів, а також ознайомилась із умовами та технічними можливостями центру. Заступниця голови ОДА наголосила на посиленні інформування населення про переваги вакцинування та наслідки пасивного ставлення до масштабів захворюваності

Переглядів 4649

Галерея зображень