Версія для друку
П'ятниця, 01 жовтня 2021 16:44

Відзнаки найкращому батальйону тероборони: на Володимирщині завершились навчання резервістів

1 жовтня урочистим шикуванням завершились навчання батальйону тероборони, які відбувались в Овадному.  Привітати резервістів із успішним завершенням десятиденних військових зборів прибули голова райдержадміністрації Юрій Лобач, начальник відділу з питань оборонної роботи ОДА Віктор Шкрамко, військові комісари обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Кулик та районного РТЦК та СП Руслан Яцій, голова Оваднівської сільради Сергій Панасевич, військові капелани Юрій Здебський та Ігор Бігун. Вперше за час навчань не в строю, а серед гостей був заступник голови райради Андрій Оніщук, який відпрацював збори у якості інструктора.

У своєму зверненні до учасників тренувальних зборів голова РДА Юрій Лобач привітав резервістів із отриманням нових знань та умінь, висловив вдячність за їхню активну громадянську позицію та патріотизм, а також зазначив, що проведення цього масштабного заходу в рамках розбудови системи тероборони неможливим було б без фінансової, ресурсної та практичної допомоги усіх територіальних громад району та підприємств, які надали спонсорську допомогу.

Разом із заступником голови райради Андрієм Оніщуком він вручив подяки районної влади чотирьом десяткам військовозобов’язаних та їхнім командирам за професійність, відповідальність і дисциплінованість, проявлені під час навчань.

Цього дня було безліч вітань та відзнак. Грамоти голови ОДА Юрія Погуляйка та Подяки голови обласної ради Григорія Недопада військовим передав представник ОДА Віктор Шкрамко, майже 70 призовників отримали грамоти за підписом командира батальйону. Крім того, військовий комісар Роман Кулик зачитав наказ про присвоєння ряду службовців чергових військових звань. А насамкінець вручив комбатові Олегу Матвійчуку вимпел, який засвідчує, що цей батальйон тероборони – найкращий у області.  

Бурхливими оплесками супроводжували бійці кожну нагороду своїх побратимів та командирів, а на завершення фотографувались на пам’ять та щиро прощались до нових зборів в рамках розбудови міцної та непереможної системи територіальної оборони краю.

Переглядів 5749

Галерея зображень