Версія для друку
Середа, 08 листопада 2023 16:19

Зустріч з метою налагодження співпраці

8 листопада начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, окремі керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та працівники освітніх закладів територіальних громад району зустрілись з представниками Академії рекреаційних технологій і права й Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.

Під час зустрічі присутні ознайомились із напрямками спеціалізації та правилами вступу до освітніх закладів, мали можливість обговорити потенційну співпрацю й отримали інформацію  щодо перспективності спеціальностей, які викладають в академії і коледжі.

«Ми докладемо зусиль щодо поглиблення співпраці між закладами освіти району та академією й коледжем. Спеціальності, які були презентовані, особливо ті, що відносяться до напрямків терапії і реабілітації, будуть дуже затребувані у нашому суспільстві у цей непростий час. Ця зустріч – це тільки початок довгої та плідної діяльності»,- підсумував у своєму виступі начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

Після завершення зустрічі, представники Академії рекреаційних технологій і права й Луцького коледжу рекреаційних технологій і права, з метою сприяння у організації щоденної роботи, вручили працівникам освітніх закладів велосипеди.

Переглядів 1153

Галерея зображень