17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 10 січня 2023

    Такі захворювання є найчастішою причиною інвалідизації і летальності серед усіх захворювань респіраторної системи. У хворих спостерігається ускладнене дихання, важка задишка, хронічний кашель. Однією з найчастіших причин хронічних захворювань легень є куріння. Щоб отримати безоплатні ліки у разі хронічних захворювань легень необхідно: звернутися до свого сімейного лікаря, отримати рецепт на «доступні ліки», звернутися з рецептом до будь-якої аптеки, яка відпускає препарати за програмою «Доступні ліки» за договором з НСЗУ, та отримати їх.

    Шановні українці! Ми впевнено протистоїмо ворогу. Ми невпинно працюємо задля перемоги. Допомагаємо країні та один одному, незалежно від того, чи знаходимось в рідній домівці, чи в пошуках безпеки знайшли прихисток в інших регіонах. Важливо дослідити, як українці відчувають згуртованість країни, підтримку та віру в нашу перемогу та майбутнє. Ваша думка важлива. Долучайтесь до опитування «Підтримка, права і потреби внутрішньо переміщених осіб» за посиланням: https://s.polls.team/s3/unicef.

    Благодійний фонд «Рокада» Волинь , який є виконавчим партнером Управління Верховного комісаріату ООН у справах біженців, створила карту місць масових поселень ВПО та вільних місць для поселення на території Волині: https://bit.ly/3k6SFBH. Телефон для довідок 067 447 0884.

    10 січня до колективів райдержадміністрації та районної ради з різдвяними віншуваннями завітали колядники із Центру культурних послуг міста Володимира та народного хору «Пам’ять». Їх радо приймали господарі – начальник РВА Юрій Лобач і голова райради Віктор Хиць та працівники очолюваних ними установ. У виконанні співочих гуртів лунали як відомі, так і менш поширені у народі різдвяні колядки, а у віршованих рядках звучали побажання миру та спокою усій нашій Україні.

    АТ «Волиньгаз», що працює під брендом РГК, нагадує споживачам про вчасну сплату за послугу з розподілу газу. Кожен платіж важливий задля забезпечення газовиками 24/7 енергетичної безпеки Волині. До 20 січня необхідно сплатити за послугу доставки газу, - повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

    В Україні продовжує діяти програма «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти можуть отримувати необхідні ліки безоплатно або з невеликою доплатою. Знайти аптеку з «доступними ліками» допоможе оператор контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів – безоплатні. Аптеки, які беруть участь у програмі реімбурсації, можна впізнати візуально. Вони мають на дверях наліпку «Тут є “Доступні ліки”», а ті, де можна отримати інсулін, мають наліпку «+Інсуліни». Також шукати аптеку з «доступними ліками» можна за допомогою «Електронної карти аптек-учасниць програми реімбурсації лікарських засобів» — https://cutt.ly/ASw5Kwv.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua