23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Дев’ятий щорічний фестиваль традиційної національної культури “Український коровай-сузір’я”
    Понеділок, 03 жовтня 2016 16:46

    Дев’ятий щорічний фестиваль традиційної національної культури “Український коровай-сузір’я”

    З 8.00 в парку «Словянський» розпачала свою роботу сільськогосподарська ярмарка.

    Святкові заходи розпочались з 10-ї години ранку у парку “Слов’янський”. До міста прибуло чимало офіційних делегацій із міст Волині та Республіки Польща. Офіційні делегації ходою прийшли до обеліска Слави та стели Пам’яті Небесної Сотні, де відбулась панахида та покладання квітів. Звідти святкова хода попрямувала на вулицю Небесної Сотні та в парк “Слов’янський”, де відбулося урочисте відкриття фестивалю.

    В парку «Слов’янський» проведено виставки-продажі хлібопекарської продукції, продукції бджільництва, виробів народних умільців. Заклади культури району представили  етнографічні майданчики, відбулися майстер-класи народних умільців району та  області.

         В рамках фестивалю «Коровай-сузір’я» проведено виставку короваїв; виставку квіткових композицій; виставку-конкурс снопів; виставку робіт фотоконкурсу «В об’єктиві Володимирщина»; кіноперегляд «Зерно», фотовиставку  «Коровай 2008-2015»; майстер-класи районного будинку школяра з виготовлення виробів із природних матеріалів.

    У виставці короваїв свої роботи представили 23 коровайниці з населених пунктів району. Усі коровайниці нагороджені Дипломами та матеріальною допомогою.

    У виставці-конкурсі снопів взяли участь 14 закладів культури району та ТзОВ «Мустанг Транс», який посів перше місце та нагороджений грамотою та матеріальною допомогою. Друге місце посіли заклади культури сіл Білин, Овадне, Верба за що нагороджені грамотою та матеріальною допомогою, 3 місце – будинки культури сіл Красностав та Свійчів, які нагороджені грамотою та матеріальною допомогою.

    У виставці-конкурсі квіткових композицій участь взяли 11 дошкільних закладів району. Кращими роботами визнано квіткові композиції Суходільського, Хобултівського дошкільних навчальних закладів та НВК «ЗОШ І ступеня – дитячий садок» с.Білин, які нагороджені грамотами та матеріальною допомогою.

    Концертна програма відбулася за  участю гостей фестивалю -дитячого вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» з м.Києва,  юнацько-дитячого ансамблю народних танців «Полуничка» з м.Львова, колективів із Республіки Польща, естрадних та фольклорних колективів м.Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району.

    В програмі кінопоказу «Зерно» проведено показ документальних короткометражок: “Життя для дітей та їх сімей”, “Есе про Крим”, “Лист солдатам”, “Діти АТО”, “Схід і Захід – разом”, “Богданчик”, “Діти Донбасу”, “Світязь: дорога болю і слави”. Дипломами та матеріальною допомогою. нагороджено Собець Олену Миколаївну, журналіста Волинської регіональної дирекції НТКУ; Євпак Оксану Миколаївну, журналіста, оглядача ТВО телебачення, Волинська регіональна дирекція НТКУ, телеканал «Нова Волинь»; Ростопу Людмилу Михайлівну, журналіста регіонального онлайн медіа «Громадська Волинь»; Стельмах Богдану Володимирівну, координатору Волинського прес-клубу, представницю Інституту масової інформації у Волинській області.

    Святкування завершилось частуванням гостей короваями.

    Переглядів 5863
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua