19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Щопонеділкова нарада у голови райдержадміністрації
    Понеділок, 12 грудня 2016 11:07

    Щопонеділкова нарада у голови райдержадміністрації

    Про стан виконавської дисципліни під час виконання  документів в районній  державній адміністрації доповіла Скіц Ю.А. - начальник відділу ведення діловодства апарату райдержадміністрації.

    Керівник відділу зазначила, що протягом  2016 року в райдержадміністрації зареєстровано 2749 вхідних документів  та 2050 вихідний документ. За вказаний період надійшло 554 контрольні документи. Зокрема, надійшло 11 законів, постанов, інших актів Верховної ради України, 21 указ, розпоряджень та доручень Президента України, 61 постанова та  доручень Кабінету Міністрів України, 166 розпоряджень та 61 доручення голови облдержадміністрації. Особлива увага в районній державній адміністрації приділяється роботі з реагування на запити і звернення народних депутатів України, депутатів місцевих рад та запитам на публічну інформацію. 

    Серед документів, що знаходяться на контролі в райдержадміністрації , переважають з питань соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, праці, соціальної політики, соціального захисту населення та учасників бойових дій, культури, освіти і роботи з молоддю, техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

    Питання виконавської дисципліни та удосконалення контролю за своєчасним виконанням завдань, встановлених законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, запитами і зверненнями народних депутатів України, депутатів місцевих рад знаходиться на постійному контролі в  районній державній адміністрації.

    О.А. Бігун, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА у своєму виступі окреслила ряд завдань, які були виконані на минулому тижні  та наголосила на тому, що по школах району спалаху грипу немає. Це підтвердила і К.В. Чубок - головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги. Також вона зазначила, що по навчальних закладах відбуватиметься моніторинг рівня захворюваності на ГРВІ.

    Директор територіального центру соціального обслуговування Столярчук Л.М. розповіла про підготовку їхнього закладу до новорічно-різдвяних свят. Зараз мешканці терцентру своїми руками виготовляють подарунки, які будуть передані благодійникам, як символ вдячності за допомогу, яку вони надавали протягом року.

    На завершення очільниця райдержадміністрації окреслила ряд завдань, над якими треба працювати структурним підрозділам протягом тижня. 

    Переглядів 2616
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua