16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Забезпечення правопорядку в прикордонних районах
    Четвер, 16 березня 2017 12:41

    Забезпечення правопорядку в прикордонних районах

    Також у цій нараді взяли участь заступник начальника штабу Львівського прикордонного загону - начальник відділу прикордонної служби підполковник Юрсак С.І, офіцер відділу прикордонної служби ЗхРУ майор Світайло О.В, устилузький міський голова Поліщук В.Р., дільничий офіцер поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області старший лейтенант Курклінська Н.М., начальник відділу прикордонної служби "Коритниця" майор Черемиський Я.М., начальник відділу прикордонної служби "Пархоменкове" майор максимів І.С., в.о. начальника відділу прикордонної служби "Амбуків" старший лейтенант Галкін С.І та начальник відділу прикордонної служби "Морозовичі" майор Бакун А.О. Були присутні й командири громадських формувань, що діють на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби в межах ділянок Володимир-Волинського та Іваничівського районів.

    На порядок денний виносилось ряд питань, а саме:

    1. Підведення підсумків діяльності громадських формувань у 2016 році та за поточний період 2017 року, проблемні питання, які виникали.

    2. Опрацювання та погодження спільних заходів, щодо активізації участі громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, в забезпеченні правопорядку у 2017 році.

    3. Узгодження координації та контролю діяльності громадських формувань. Опрацювання із представниками НП графіку спільних перевірок.

    4. Обговорення спільних дій та удосконалення взаємодії з питань забезпечення правопорядку в прикордонних районах у 2017 році.

    5. Висвітлення підходів, щодо оптимізації громадських формувань, які не мають позитивних результатів і реально не сприяють охороні державного кордону.

    Заслухавши про діяльність громадських формувань у 2016 році та обговоривши заходи, щодо активізації участі даних формувань у охороні державного кордону та забезпеченні правопорядку вирішили:

    - опрацювати та погодити спільні заходи, щодо активізації участі громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, в забезпеченні правопорядку у 2017 році;

    - узгодити порядок координації та контролю діяльності громадських формувань. Опрацювати із передставниками НП графік спільних перевірок даних формувань"

    - визначити спільні дії щодо удосконалення взаємодії з питань забезпечення правопорядку в прикордонних районах у 2017 році. 

    Переглядів 2341
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua