20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>«Так тримати!» – головний меседж медійникам у День журналіста від Володимира Гунчика
    Середа, 07 червня 2017 15:33

    «Так тримати!» – головний меседж медійникам у День журналіста від Володимира Гунчика

    Розпочався захід зі вступного слова Михайла Савчака – голови Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України. Михайло Іванович нагадав, що Указ, згідно з яким один день у році – 6 червня – визначено професійним святом медійників, підписав 25 травня 1994 року перший Президент незалежної України Леонід Кравчук. Дату ж обрано невипадково, позаяк у далекому 1992-му цього червневого дня Спілка журналістів України стала повноправним членом Міжнародної федерації журналістів. Подякував він і тим представникам медіа-спільноти Волині, котрі упродовж усіх цих років працювали над розвитком інформаційного простору регіону.

    По тому Михайло Савчак запросив до вітання керівника найвищої виконавчої гілки влади у регіоні Володимира Гунчика. Посадовець, звертаючись до присутніх на конференції журналістів, передусім, подякував їм за творчу працю:

    – Для мене дуже важливо не бути в вакуумі і не відчувати себе відірваним від спілкування з мешканцями Волині. І саме четверта влада – мас-медіа – увесь час  тримають представників виконавчої влади в тонусі, спонукають до контакту, змушують бути відвертими та відкритими. Також мені приємно, коли на шпальтах газет, поряд із зауваженнями до роботи влади поступають пропозиції, як спільно налагодити цю роботу.

    До слова, Володимир Петрович вважає конструктивно новим принципом роботи журналістів, коли вони не просто критикують, а висловлюють власні пропозиції щодо того чи іншого питання. Адже це допомагає представникам виконавчої гілки влади зрозуміти свої помилки та якнайшвидше їх виправити.

    Крім цього, на переконання посадовця, у кожній роботі є свої плюси та мінуси, позитивні та негативні моменти. За майже три роки його роботи на посаді голови обласної державної адміністрації у співпраці з медійниками теж траплялося різне: була критика, нерідко – безпідставна, була й не менш гостра відповідь на неї. Проте, найголовніше, що у цих ситуаціях були знайдені точки дотику. А відтак, побажав журналістам так і далі тримати високу планку здобутків у роботі.

    Після офіційно урочистої частини конференції, зрештою перейшли до практичної. Михайло Савчак повідомив, що з-поміж питань порядку денного особливу увагу під час заходу звернуть на проблеми процесу роздержавлення в області, суспільного телебачення, свободи слова, незалежності преси й прозорості власників ЗМІ, журналістики та її ролі в інформаційній війні тощо.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2289
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua