19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Участь керівництва райдержадміністрації у роботі сесії районної ради
    Четвер, 23 грудня 2021 14:09

    Участь керівництва райдержадміністрації у роботі сесії районної ради

    23 грудня голова райдержадміністрації Юрій Лобач та його перший заступник Віктор Сапожніков взяли участь у засіданні сьомої сесії Володимир-Волинської районної ради восьмого скликання. Ще один заступник голови РДА – Віктор Фіщук брав участь в роботі цього представницького органу в якості депутата.

    На початку спільно з головою райради Віктором Хицем голова РДА привітав депутатів із святом місцевого самоврядування, яке в Україні відзначалось на початку грудня, та вручив ряд Подяк і премій районної влади. Зокрема, відзначені за активну роботу були голови фракцій політичних партій. Які представлені у районі: Анатолій Яльницький (фракція ПП «Слуга народу»), Віктор Фіщук (фракція ПП «Сила і честь»), Микола Матусевич (фракція ВО  «Слуга народу»), Інна Хільковець (фракція ВО «Свобода»), Оксана Юрчук (фракція ПП «За майбутнє»), Ярослав Гиць (фракція ПП «Європейська солідарність»). Крім того, керівники району відзначили і архівістів з нагоди їхнього прийдешнього професійного свята. Подяки голови райдержадміністрації та районної ради отримали завідувачка трудовим архіву району Наталія Буняк та начальниця архівного відділу РДА Олена Дружук.

    Потому депутати перейшли до розгляду питань, по кожному з яких ухвалили відповідне рішення. Так, вони прийняли звіт про результати діяльності Володимир-Волинської окружної прокуратури за перше півріччя 2021 року, погодили проекти землеустрою щодо зміни меж сіл Білин і Охнівка Оваднівської громади, прийняли Програму з відзначення державних і професійних свят на 2022-2024 роки, внесли зміни та продовжили термін дії районної Програми соціального захисту населення, так само внесли зміни та продовжили трок дії Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, ТЦК та СП, організації територіальної оборони та мобілізації. Крім того, схвалили програму забезпечення діяльності районної ради у 2022 році та Комплексну програму енергозбереження та енергоефективності району на 2022-2025 роки. Серед бюджетних питань районні обранці внесли зміни до рішення про цьогорічний бюджет та ухвалили головний фінансовий документ району на рік прийдешній. Надалі затвердили план роботи райради на перше півріччя 2022 року, погодили виключення громадян зі списку присяжних, обговорили питання категорії «Різне».

    Переглядів 4974
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua