28 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    25 жовтня під головуванням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    В ході засідання було заслухано інформацію щодо приведення в готовність захисних споруд цивільного захисту населення та проведення їх технічної інвентаризації і ситуації з виникненням пожеж на території району у 2024 році.

    Під час відео-селекторної наради, яка відбулась 25 жовтня під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Ірини Ліщук за участі керівників органів управління освітою у громадах Володимирського району, було обговорено освітні та безпекові питання, які виникають під час роботи закладів освіти.

    Так, зокрема, вона відзначила недостатню облаштованість шкіл камерами відеоспостереження, тому закликала врахувати в бюджетних освітніх запитах видатки на їх встановлення в школах, адже триває формування бюджетів громад на наступний рік. Тим більше, не варто економити на безпеці учнів під час навчання.

    Володіння державною мовою є важливою складовою щоденної роботи державного службовця, а необхідність підтримувати високий рівень писемної грамотності, знання правил правопису – постійним заданням.

    Тому 25 жовтня, напередодні Дня української писемності і мови, працівники районної державної адміністрації долучились до щорічного, вже традиційного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

    Символічно, що цьогорічний текст, який називається «Магія голосу», читав письменник та військовослужбовець Павло Вишебаба – людина, що змінила перо літератора на зброю, захищаючи можливість українців вільно говорити рідною мовою. А дикторська манера, приємна подача тексту справили неаби яке враження на аудиторію.

    Неодноразово перебуваючи з робочими візитами у Володимирському районі, начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко постійно звертав увагу на незручності, яких зазнають як мешканці району, так і водії транзитного транспорту, що проходить по трасі національного значення Рівне – Луцьк – Володимир – Устилуг  на блокпосту, що стоїть на в'їзді до Володимира.

    На черговому засіданні ради оборони області, що відбулась 24 жовтня, ним було підняте це питання, яке знайшло розуміння у всіх присутніх на заході.

    За результатами обговорення учасниками прийнято рішення доручити управлінню з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації спільно з командуванням Луцького зонального відділу Військової служби правопорядку підготувати лист до командування оперативно-тактичного угруповання «Волинь» щодо доцільності подальшого функціонування тимчасового блокпоста в районі с. Фалемичі з метою його консервування.

    #КібербезпекаФінансів – це спільна інформаційна освітня кампанія Національного банку України та Держспецзв’язку.  Мета кампанії: поширення знань про правила платіжної безпеки та формування у споживачів фінансових послуг навички захисту фінансових даних у віртуальному просторі.
    Під час кампанії ми будемо розказувати, як уберегтися від фішингу, захистити свої акаунти та пристрої, створювати надійні паролі, налаштовувати багатофакторну автентифікацію та іншим правилам безпеки в інтернеті.
    Більше половини виявлених в Україні у 2023 році фішингових сайтів походять з росії. Крім військової агресії, триває також гібридна війна у віртуальному просторі. Ми маємо навчитися ефективно протидіяти їй, щоб убезпечитися від випадків шахрайства та втрати коштів.

    Проєкт #КібербезпекаФінансів об’єднав навколо себе понад 80 партнерів – банки, платіжні системи, мобільні оператори, мережі магазинів, маркетплейси, АЗС, ТРЦ, інтернет-провайдери, комунальні підприємства, державні установи, асоціація, громадська та міжнародна організації. Ми заручилися підтримкою партнерів, щоб спільними зусиллями розповісти про основні правила платіжної безпеки та кібергігієни якомога більшій аудиторії. Проєкт #КібербезпекаФінансів є продовженням кампанії #ШахрайГудбай.

    Детальніше за посиланням:

    https://promo.bank.gov.ua/payment-security/

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua