16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 23 грудня 2022

    Шановні мешканці Володимирського району! Вітаємо усіх, хто відзначає народження Ісуса Христа 25 грудня. У день величного свята щиро бажаємо вам миру, щастя, здоров'я і добра. Різдво, яке ми традиційно проводимо у родинному колі, зазвичай зігріває нас теплом домашнього вогнища, любов'ю та радістю спілкування з рідними і близькими. Нині воно для усіх різне і дуже важке: хтось зустрічає його в чужих краях, хтось не має більше власного дому, хтось не може встановити зв’язок з найріднішими, а хтось спостерігає на сходження різдвяної зірки з холодних окопів.

    Шановні працівники архівних установ району! Сердечно вітаємо вас із професійним святом. Архів – це одночасно і минуле, і сучасність. Від вас, архівістів, залежить, якою дізнаються історію наші нащадки, чи будуть правдиво висвітлені події минулих років, чи не з’являться нові «білі плями», чи збережеться інформація про становлення незалежної України. Бажаємо вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів.

    23 грудня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук зустрів вантажівку із благодійною допомогою, яка надійшла у Володимирський район від люблінської фундації Яна Замойського. Допомога надана в рамках співпраці цього фонду із Володимирською єпархією Православної Церкви України. Польські партнери передали 54 візочки, які значно полегшать пересування людям із інвалідністю

    22 грудня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач спільно зі своїм першим заступником Віктором Фіщуком взяв участь у обласній нараді під керівництвом заступниці голови ОДА Вікторії Левчук, де в режимі відеоселекторного зв’язку якої були обговорені питання щодо постачання електронних комунікаційних послуг, напрямки співпраці їх постачальників з органами влади і місцевого самоврядування. 

    У час відзначення новорічних та різдвяних свят усім нам не треба забувати, що ці заходи проводимо в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Де б вони не проводились, варто подбати про безпеку учасників (гостей, місцевих жителів, прихожан). Це означає, що організаторам святкування слід забезпечити в разі необхідності укриття населення. Для цього необхідно підготувати приміщення, подбати  про справність аварійного виходу та про місце тимчасової евакуації відвідувачів і їх укриття в найближчій захисній споруді цивільного захисту.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua