16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 16 липня 2021

    16 липня  заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук взяв участь у нараді за участю першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького. Захід відбувся в селі Селець Ковельського району. Також на ньому були присутні  начальник управління агропромислового розвитку  облдержадміністрації  Юрій Горбенко, перший заступник виконавчого директора Всеукраїнської Асоціації Громад Іван Слободяник, керівники районів області, голови територіальних громад, сільгоспвиробники Волині

    У країні тривають процеси впорядкування відносин як у земельній, так і в податковій сферах, тож узаконення певних моментів власникам земельних ділянок не уникнути. Втім, офіційна реєстрація сільгоспвиробника додає йому чимало можливостей скористатись фінансовою підтримкою держави. Про це йшлося на нараді з питань відкриття ринку землі за участю заступника міністра агрополітики України Тараса Висоцького.

    16 липня сталась приємна подія для голови райдержадміністрації Юрія Лобача – йому надійшов патент від ГО «Всеукраїнське Велике козацьке коло», де зазначено, що рішенням Ради Отаманів йому присвоєно козацький чин полковника. Підтвердження, засвідчене генералом армії козацтва Володимиром Присяжнюком, та відповідну грамоту передав голові РДА керівник Волинської ради цієї громадської організації Василь Гут, відзначивши багаторічну співпрацю із Юрієм Лобачем. 

    16 липня, у День бухгалтера, голова райдержадміністрації Юрій Лобач та його заступники Віктор Сапожніков і Андрій Сторонський відзначили з нагоди професійного свята бухгалтера райдержадміністрації Ірину Кухарук.

    16 липня голова райдержадміністрації Юрій Лобач та його перший заступник Віктор Сапожніков провели робочу нараду із підприємцями-перевізниками, які здійснюють свою діяльність на території району. Зустріч була викликана проблемою, розв’язати яку у своєму зверненні до РДА просила начальниця Володимир-Волинського міськрайонного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у Волинській області Тетяна Скіць.

    Шановні бухгалтери, вітаю вас із професійним святом!

    Бухгалтерська робота є основою фінансового благополуччя будь-якого трудового колективу. Без вашої клопіткої та відповідальної праці неможливо уявити собі роботу організації, установи. Тому сьогодні прийміть сердечні вітання та  щирі побажання добра, злагоди, родинного затишку, гармонії, успіху, кар’єрного зростання. Нехай звітність здається легко, робота приносить моральне та матеріальне задоволення, а баланс буде завжди  і в усьому.

     

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua